Tatlıkuyu Mahallesi, Körfez Caddesi, 1313/3 Sk.No:13 A Gebze/Kocaeli

0 (262) 644 51 92

0 (262) 644 51 93

info@temaelektronik.com

0 Sepete git

ELEKTRONİK KART VE CİHAZ TASARIMI


 

TEMA End. Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. olarak, dökümantasyondan üretime kadar belli bir tasarım disiplini uygulayarak elektronik cihaz tasarımı yapmaktayız.

Kendi tasarımınızda değişiklikler yapmak istiyorsanız, yeniden geliştirmeyi düşündüğünüz tasarımlarınız varsa, bir fikriniz var, fakat nasıl olabileceği konusunda şüpheler taşıyorsanız,

 

Birlikte çalışarak;

Fikrinizi ve elektronik teknolojilerindeki son gelişmeleri bir araya getirip bir ürün ortaya çıkarabiliriz. Ürünün nasıl, ne gibi özellikleri, hangi tüketici kesimine yönelik olacağını belirleriz. Elinizde bir tasarım olabilir. Tasarımınızın dökümantasyonu eksik olabilir. Elinizde sadece bir PCB (Baskılı Devre Kartı) olabilir. Elinizde sadece bir devre şeması olabilir veya sadece güzel bir fikriniz olabilir. Elinizdekiler ne olursa olsun,

 

 

Bizim işimiz;

 

Üretilebilir, fiyatı uygun, sağlam, güvenli ve çevreye zararlı etkileri olmayan tasarımlar yapmaktır. Tasarım bittiğinde prototip pcb'yi hazırlayarak çalışır hale getirir ve saha testlerine tabi tutarız. Sahada alınan veriler sayesinde varsa revizyonlar yapılarak ürünü seri imalata hazır hale getirir ve seri imalatını gerçekleştiririz.

Profesyonel hizmet anlayışımız doğrultusunda tasarım ve üretimin her aşamasında karşılıklı görüşerek en akılcı ve doğru çözümlere ulaşmayı hedeflemekteyiz.

 

 

Deneme Tasarım Modülü


Deneme elektronik kart ve cihaz tasarımı.

...

 

 

 

 

Devamını oku...